KPCreative_Train_Bled_Slo_Zeleznice
Fotograf Režiser DoP

Kristian Petrovčič je slovenski fotograf, snemalec ter DOP z več kot 7 leti izkušenj na teh področjih. Njegova vizija temelji na vseživljenskem učenju in pomoči drugim, bodi si posameznikom ali podjetjem, ki želijo nekaj več, nekaj drugačnega kot so bili vajeni do sedaj. V preteklosti je že kot otrok pokazal veliko zanimanje za multimedijske vsebine, ki so nato vodile v nakup prve fotografske opreme. Kasneje se je v sklopu nadaljnjega izobraževanja ter izkušenj, ki jih je pridobil v teku novih projektov začel zavedati same kompleksnosti ustvarjanja vsebin še posebej, ker si želi ustvarjati zgodbe, ki bi sporočila prenašale še leta in leta. Pravi da je za njega vsak projekt zgodba zase, ki se v prvi vrsti prične s spoznavanjem druge osebe, njenih želja ter idej samih nato nadaljuje v smeri raziskovanja namena oz. sporočila, ki ga želi projekt predstaviti in zaključi z njegovimi izkušnjami ter znanjem, katerega z veseljem deli. Pravtako verjame v kakovost same izkušnje zato njegovi projekti temeljijo na kvaliteti, ki jo lahko ponudi in ne toliko na količinski osnovi saj meni, da je takšnih na svetu že dovol.


NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA
 • DEJSTVA O NJEMU

  Rojen v Šempetru pri Gorici.

  V sklopu šolanja je dokončal srednjo ekonomsko šolo v Novi Gorici, trenutno pa je del Akademije za umetnost v Gorici, Italija.

  | dream / create / inspire | carpediem |
 • KAKŠEN JE NJEGOV STIL ?

  Lahko bi rekli, da je rdeča nit ustvarjanja njegovih del pripovedovanje zgodb. Čeprav je vsako delo zanj unikatno in zato zahteva dobro predpripravo, da vas lahko predstavi v najboljši možni luči, mu je lovljenje spontanih trenutkov od vedno čar vsakega projekta saj jih je praktično nemogoče napovedati.

 • KATERI DEL DNEVA JE NAJBOLJŠI ZA FOTOGRAFIRANJE?

  Od lokacije je odvisno, kdaj je čas najprimernejši. V splošnem velja, da je najprimernejša svetloba na voljo zgodaj zjutraj oz. pozno popoldne, seveda pa je odvisno tudi od letnega časa(krajši/daljši dan). V primeru, da fotografiranje/snemanje poteka v notranjih prostorih in ne na prostem, čas ni tako pomemben. 

 • KJE BI SE FOTOGRAFIRALI?

  Najraje ustvarja tam, kjer se vi počutite najboljše. Vedno je na voljo fotografski studio, v primeru, da si želite fotografiranja na prostem oz. na dveh ali več lokacijah, pa se projekt najprej izpelje na prvem dogovorjenem mestu, nato pa naprej.

  Primeri lokacij: Vaš dom, bližnji park, mestne kavarne, ob morju, studio, podjetje itd.

 • SODELOVANJE Z NJIM?

  Sodeluje lahko vsak, ki ima željo po nečem več in ne išče običajnih fotografij/del. Edina zahteva, ki jo morate izpolnjevati je spoštovanje.

  Ukvarja se z več zvrstmi fotografije kot npr:

  • portretno fotografiranje / boudoir fotografiranje / poročno&družinsko fotografiranje / fotografiranje nepremičnin / fotografiranje dogodkov / produktno fotografiranje
  • *Vse zgoraj naštete opcije so na voljo tudi iz snemalnega vidika.

 • CENA / QUALITY OVER QUANTITY /

  Če želite sodelovati lahko v stik stopite preko e-mail naslova info@kristianpetrovcic.com. Zakaj ni objavljenih cen? Ker sam pravi, da si želi, da delo sodite po tem v kolikšni meri vam je všeč in ne po tem koliko je za to potrebno odšteti, navsezadnje je to investicija v vas same, ki bo z leti še pridobivala na moči.

 • Mnenja strank
  Vam primanjkuje inspiracije?

  Spremljaj me tudi na drugih omrežjih @kristian_petrovcic_photography / #KPCreative

  Ste pripravljeni?Brezplačno vam podarjam paket mobilnih presetov - 2.0

  #Lightroompresets #Mobilepresets #Easytouse

  error: