Fotograf Režiser Editor
AG-Wedding-Editorial

SLO

Svet je poln zatojev. Ti pojasnjujejo, opredeljujejo in včasih tudi omejujejo. V mojem svetu se najbolj vznemirljive možnosti začnejo s vprašanjem: Zakaj ne? To ni vprašanje, ki se pojavi iz negativizma, ampak iskra, ki jo zaneti strast do premikanja meja. Ta zakaj ne spodbuja mojo vizijo ustvarjanja estetskih filmov in fotografij, ki zbujajo radovednost in spodbujajo k odločitvi.

Z nenehnim odkrivanjem razvijam inovativne vizualne podobe, ki bodo vaš projekt razlikovale od preostalih. Pogoj za sodelovanje z mano ni le ustvarjanje vsebine, temveč tudi ohranjanje bistva vaše vizije in prebujanje vtisov občinstva.

Stopi v stik

ENG

The world is full of becauses. They explain, they define, and sometimes, they limit. But for me, the most exciting possibilities begin with a whisper: Why not? It’s not a question born of negativity, but a spark ignited by a passion to push boundaries. This why not fuels my passion for crafting aesthetic films and photographs that ignite curiosity and inspire action.


Through continuous exploration, I develop fresh, innovative visuals that set your project apart. Working with me isn’t just about creating content – it’s about capturing the essence of your vision and igniting a spark in your audience.

Book your session now


POGOSTA VPRAŠANJA
 • SODELOVANJE / SERVICES

  Kako vam lahko pomagam? Tukaj je kratek pregled

  Ustvarjanje vsebin (UGC) za promocijo ekskluzivnih Airbnb nastanitev, hotelov in restavracij

  To vključuje različne pakete, kateri ponujajo kombinacijo kratkih videov in fotografij. Na ta način je vaša ponudba ter edinstvenost lokacij bolj pristno predstavljena širši publiki. Vsebine lahko tako uporabite za promocijo blagovne znamke istočasno pa so po dogovoru objavljene tudi na moje kanale z namenom povečanja ciljne publike in zanimanja.

  Video produkcija

  Izdelava raznolikih videoposnetkov, vključno s prepričljivimi promocijskimi vsebinami (promocijski video) in privlačnimi vsebinami za TikTok, Reels (krajši video) ter družbena omrežja. Skupaj poskrbimo, da vaša blagovna znamka izstopa v svetu hitro spreminjajočih se trendov na platformah, kot sta TikTok in Instagram.

  Partner za blagovno znamko

  Kot dolgoročni partner in prijatelj sodelujem z vami tako, da vam pomagam razvijati scenarije, ustvarjati fotografije in videoposnetke ter vzdrževati močno digitalno prisotnost iz meseca v mesec.

  Upravljanje družbenih medijev

  Pomagam vam pri zagotavljanje doslednega organiziranja, ustvarjanja in planiranja vsebin blagovne znamke. Te so vedno grafično in barvno prilagojene vaši ciljni publiki in ustrezajo najnovejšim zahtevam digitalnega okolja.

  Estetski poročni filmi

  Z svojim občutkom za estetiko in dokumentarnim pristopom vedno strmim k zajemu avtentičnost in veselja vašega poročnega dne, v katerem sem prepričan, da se boste počutili kot glavni igralci v pravem filmu.

 • RDEČA NIT PROJEKTOV?

  V 8 letih sem sodeloval pri več kot 400 projektih, vključno s ustvarjanjem namenskih videjev in fotografij za svetovno prepoznavna imena ter blagovne znamke. Te neprecenljive izkušnje se odražajo predvsem v kreativnih pristopih, ki jih uporabljam pri vsakem ustvarjanju vsebin, ne glede na to ali ste že prepoznavni ali na tem še gradite.

  I WILL GUIDE YOU

  Tudi če vam je običajno pred kamero zelo neprijetno, tokrat ne bo. Pomagam vam oblikovati celotno vizijo v kateri se boste počutili samozavestno. Dovolite mi, da skupaj zabeležimo naslednjo zgodbo in nepozabne trenutke, ki bodo trajali vse življenje.

 • KAKO ME LAHKO PODPREŠ?

  Z nakupom moje NFT kolekcije lahko podpreš projekte, donacije ter si prislužiš različne ugodnosti kot so npr. popusti na foto/video projekte in še veliko več.

  Povezava: He made it to the foundation.app platform / iclickuwatch’s art space

 • KATERI DEL DNEVA JE NAJBOLJŠI ZA FOTOGRAFIRANJE?

  Od lokacije je odvisno, kdaj je čas najprimernejši. V splošnem velja, da je najprimernejša svetloba na voljo zgodaj zjutraj oz. pozno popoldne, seveda pa je odvisno tudi od letnega časa(krajši/daljši dan). V primeru, da fotografiranje/snemanje poteka v notranjih prostorih in ne na prostem, čas ni tako pomemben saj takrat oprema nadomeča delo sonca.

 • KJE BI SE FOTOGRAFIRALI?

  Najraje ustvarjam tam, kjer vaša osebnost zaživi. Za bolj specifične želje je vedno je na voljo tudi fotografski studio, v nasprotnem primeru pa se fotografiranje/snemanje izpelje na prostem oz. po vaših željah

  *Primeri lokacij: Vaš dom, bližnji park, mestne kavarne, ob morju, studio, podjetje itd.

 • DEJSTVA O MENI

  – Rojen v majhnem mestecu v Sloveniji.

  – V preteklosti je že kot otrok pokazal veliko zanimanje za multimedijske vsebine, ki so nato vodile v nakup prve fotografske opreme.

  – V sklopu šolanja je dokončal srednjo ekonomsko šolo v Novi Gorici, trenutno pa je del Bachelor’s programme in Digital Arts arnd Practices v Italiji

  – Vedno ga je presenečalo, kako čustveno močne so lahko vsebine, ki jih ustvarjamo skupaj.

  – Odkar ga je kot otroka prevzelo kreiranje vsebin, se osredotoča na Hollywoodske skrivnosti in tehnike, ki to omogočajo.

  – Želi ustvarjati zgodbe, ki bi se dotaknile družbe.

  – Pravi da je zanj vsak projekt zgodba zase, ki se v prvi vrsti prične s spoznavanjem druge osebe, njenih želja ter idej samih nato nadaljuje v smeri raziskovanja namena oz. sporočila, ki ga želi projekt predstaviti in zaključi z njegovo vizijo ter ter znanjem, katerega z veseljem deli.

  – V svojih delih se rad poigrava z vintage barvnimi toni

  – Verjame v kakovost same izkušnje zato njegovi projekti vedno osredotočeni na kvaliteto ter osebni pristop.

  | dream / create / inspire | carpediem |
EXHIBITION | EDITORIAL

7th DEC 2022 | DELPINOVA 10, nOVA GORICA – RETURNS – PASOLINI BACK TO US

30th NOV 2022 | THE MAGAZIN GALLERY IN IDRIJA – RETURNS – PASOLINI BACK TO US

14th Oct 2022 | xCenter – RETHINKABLE Festival – REGIONE AUTONOMA FRIVLI VENEZIA GIULA

11th Sept 2022 | ARS ELECTRONICA 2022 – Festival for Art, Technology & Society

4th June 2021 | URBiNAT – Cities through the lens of the COVID-19 pandemic

11th Sept 2022 | ARS ELECTRONICA 2021 – Greetings from the Future IV, Festival for Art, Technology & Society – Linz, Österreich

2th Oct 2020 | Festival Poklon Vizij – Galerija Tir

MNENJA STRANK
Vam primanjkuje inspiracije?

Spremljaj me tudi na drugih omrežjih @kristian_petrovcic_creative / #KPCreative

@iclickuwatch

When people ask me about my work 😅🙈 I really can’t decide so I like to work on various types of projects #photographer #filmmaker

♬ Countdown – Official Sound Studio
error: