Cinematic Pregnancy Announcement Video | Iris + Tadej

Smo mlada in zagnana ekipa, ki je povezala svojo strast do dela v nov projekt. Želeli smo ponuditi več. Predvsem parom, ki želijo, da spomin na tako lep trenutek ne zbledi z leti hitrega tempa življenja. Projekt vključuje nekje 2h druženja ob katerem se spoznamo, predstavimo ideje, vas naličimo, pomagamo izbrati obleko (na voljo 12 oblek) ki vam ustreza, na koncu pa vse to predstavimimo z fotografijami ter filmom v celoti.

MNENJE IRIS:

Draga ekipa. Danes smo se prvič spoznali. Najprej s Kristjanom, nato s tabo Dunja in na koncu še s Karin. Vrstni red pa je bil ravno obraten, ko se je naša fotografska zgodba začela… Najprej je bila v akciji Karin z njenim profesionalnim ličenjem. Izredno nadarjena in natančna vizažistka,ki lepo upošteva želje stranke. Nato ti Dunja,ki obvladaš vse podtankosti fotografiranja! Od postavitve, izvirnih idej z rekviziti in seveda z izborom lokacije. Definitivno moram pohvalit tudi tebe Kristjan, ki s svojo umirjenostjo, potrpežljivostjo ter izvirnostjo znaš lepo sprostiti vzdušje,pred strahom kamere. Tako da z naše strani, same pohvale! Ekipa,s katero človek prvič sodeluje, naredi tako domače vzdušje,kot da se poznamo že celo večnost… V veselje in užitek je bilo sodelovati z vami. In saj veste. Dober glas seže v deveto vas. Z najine strani,bo šel še dlje. Ostanite še naprej tako energični, pozitivni in strokovni sončki! Bravooooo. Še enkrat bi se isto odločila. Tako da hvala za nepozabno doživetje in super uvod v začetek nekaj novega v najinem življenju.

MNENJE TINE:

Izbrana sem bila za projekt čudovita nosečka. Lahko povem, da sem bila pred začetkom fotografiranja malo na trnih kako se bom znašla v vlogi modela ampak sem v trenutku, ko sem spoznala Dunjo, Kristiana in Karin pozabila na vse skrbi. Sproščeno vzdušje, polno smeha, dobre volje, kljub vetru, ki nam je ponagajalo in popestrilo ličenje in fotografiranje.
Posebna pohvala seveda Dunji, ki ima neverjetne ideje, sproti pove, kako se postaviti tako, da na koncu že sam malo ustvarjaš in se tekom celotnega fotografiranja izjemno zabavaš. Projekt čudovita nosečka bi priporočala vsaki, ki si želi popolne preobrazbe za katero poskrbi odlična make up ustvarjalka Karin Zorn in nepozabnih fotografij s svojim trebuščkom in družino. Na koncu pa je prava češnja na tortico tudi videoposnetek izpod rok Kristiana Petrovčiča. Še enkrat hvala celotni ekipi !

MNENJE ŠPELE:

Z izborom v projekt Čudovita nosečka se mi je uresničila želja po nosečniškem fotografiranju. Moj trebušček je rastu in z njim moja neučakanost a tudi skrbi, kako se bo slikat s profesionalci. A ko smo se na izbrani datum dobili z Dunjo, Karin in Kristianom, so moje skrbi takoj izpuhtele, saj so zelo sproščena in mlada ekipa. Tako je samo fotografiranje potekalo v zelo zabavnem okolju in nasmeški so se kar sami risali na obraz. Projekt Čudovita nosečka je zelo celostno zastavljen, saj te v paketu čaka profesionalen make up izpod rok Karin Zorn, čudovite fotografije Dunje Košuta in video celotne izkušnje Kristiana Petrovčiča. Priporočam vsaki nosečki, da izkusi to doživetje in postane model za en dan. Menim, da je tak paket tudi odlično darilo. Iskrena hvala vsem trem za prelep spomin na mojo nosečnost.

Work with me – info@kristianpetrovcic.com / #kristian_petrovcic_creative / #LeCaviar.Studios

error: